Progress check_8 mod_7_spotlight


Шаферова Ирина Валерьевна
ФГКОУ НВМУ
2016, Санкт-Петербург
Mini test 8a-8b
1. Toxic ……..
a) rainb) fumesc) station2. ………………….. a pond
a) recycleb) pollutec) clean out
3. Plant …………………..
a) treesb) rubbishc) station4. Collect ……………….
a) pollutionb) rubbishc) tress5. Governments have been trying to ……………. pollution in the air.
a) reduceb) emitc) recycle6. Toxic fumes play a huge …………… in the formation of acid rain.
a) role
b) cyclec) idea7. ……… power can be used to heat homes.
a) oxygenb) solarc) factory8. I can’t make …… what it says here.
a) outb) upc) up with
9. Can I …….. an environmental organization?
a) volunteerb) joinc) pollute10. Tom ….. clean out a pond with Dad today.
a) have to
b) hasn’t to
c) doesn’t have to
11. They …….. about it all morning.
a) have talking
b) has been talking
c) have been talking
12. Tom is eleven, …… .a) is he?
b) isn’t Tom?
c) isn’t he?
13. Camels live in the dessert, ……. .a) aren’t they?
b) don’t they?
c) didn’t they?
14. Ben has called his dad, …….. ?
a) hasn’t he?
b) has he?
c) has Ben?
15. We have to recycle the cans, …….a) haven’t we?
b) don’t have to we?
c) don’t we?
16. Cars ….. petrol.
a) burnb) emitc) pollute17. They live in London, ….?18. He didn’t go to the park, ….?19. The children are watching TV at the moment, … ?20. She went to Paris, …. ?
21. We ... stop polluting the environment.
a) don't have
b) have not
c) have to
22. They have been ... up litter all morning.
a) pickb) pickingc) picks23. We ... cook tonight. Cindy has invited us to dinner at her place.
a) must have
b) don't have to
c) have to
24. She doesn't work here anymore, ... ?
a) is she
b) does she
c) doesn't she
25. You ... to come with me. I can't go there on my own.
a) haveb) mustc) should26. You couldn't lend me 10 euro till the end of the week, .... ?
a) did you
b) could you
c) will you
27. Can I give you a hand with your Science project?
a) Sure! It's so heavy!
b) Yes, I would like to help!
c) Yes, please. It's very difficult!
28. Can I give you a hand with that box?
a) Sure! It's so heavy!
b) Yes, I would like to help!
c) Yes, please. It's very difficult!
29. Can you help us with our next project in the Amazon rainforest?
a) Yes, please. It's very difficult!
b) Yes, I would love to help!
c) Sure! It's so heavy.
30. Are you making a one-off donation?
a) No, I would like to donate 10$ per month.
b) Yes, I would love to help!
c) Yes. You can volunteer to work on conservation projects.
31. Can I help to protect natural habitats?
a) Yes. You can volunteer to work on conservation projects.
b) Yes, I would love to help!
c) No, I would like to donate 10$ per month.
32. Hello, Greenpeace. How can I help you?
a) Yes. You can volunteer to work on conservation projects.
b) Yes, I would love to help!
c) Hello, I would like to make a donation.
1. (b)
2. (c)
3. (a)
4. (b)
5. (a)
6. (a)
7. (b)
8. (a)
9. (b)
10. (c)
11. (c)
12. (c)
13. (b)
14. (a)
15. (c)
16. (a)
17. don't they?
18. did he
19. aren't they
20. didn't she
21. (c)
22. (b)
23. (b)
24. (b)
25. (a)
26. (b)
27. (c)
28. (a)
29. (b)
30. (a)
31. (a)
32. (c)
Progress Check 8.
Progress Check 8.
Progress Check 8.
Progress Check 8.

Приложенные файлы